Prodanović: Uvjeren sam da ćemo ostvariti najbolji izborni rezultat

Srna
Foto: Srna

BRATUNAC - Gradski odbor SNSD-a Bratunac danas je započeo kampanju, a kandidat za načelnika opštine Lazar Prodanović vjeruje da će ova stranka ostvariti najbolji izborni rezultat u ovoj lokalnoj zajednici.

Kampanja je započeta simboličnim lijepljenjem plakata sa portretima kandidata SNSD-a za načelnika opštine i 30 kandidata za 25 odborničkih mjesta u Skupštini opštine.

Prodanović je istakao da je ubijeđen da će pobijediti u izbornoj trci za načelnika, a da će SNSD ostvariti najbolji izborni rezultat u opštini što će omogućiti formiranje stabilne skupštinske većine i dobru saradnju načelnika i Skupštine opštine u interesu građana.

“U predizbornu kampanju krećemo da se predstavimo kao kandidati SNSD-a za određene pozicije i rukovođenje opštinom, da predstavimo naš program i ciljeve i nećemo se baviti analizama i kritikama drugih jer to birači dovoljno poznaju”, rekao je Prodanović.

On je najavio nastavak realizacije nekoliko podsticajnih i socijalnih programa koji se finansiraju iz opštinskog budžeta, obećao izgradnju novog obdaništa za godinu dana i nastavak izgradnje lokalne infrastrukture.

Istakao je da je počeo otkup zemljišta za izgradnju bescarinske industrijske zone kod graničnog prelaza i mosta Bratoljub i da će početi uređenje tog prostora, kao i pripreme za početak obilaznice i njenu izgradnju u toku narednog četvorogodišnjeg mandata, ukoliko dobije povjerenje građana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana