Potvrđena podrška kandidatima SNSD-a Ćosiću i Katiću

Srna
Potvrđena podrška kandidatima SNSD-a Ćosiću i Katiću

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Opštinski odbor Socijalističke partije /SP/ Istočno Novo Sarajevo podržaće na narednim lokalnim izborima kandidate SNSD-a, Ljubišu Ćosića za gradonačelnika Istočnog Sarajeva i Jovana Katića za načelnika opštine Istočno Novo Sarajevo, potvrdili su večeras predsjednik SP Petar Đokić i predsjednik Regionalnog odbora Sarajevsko-romanijske regije Slobodan Pajić.

“Veoma sam ponosan na listu kandidata SP-a za odbornike u Skupštini Istočno Novo Sarajevo i pružiću im maksimalnu podršku u predizbornoj kampanji. Ponosan sam i na sve vidljive rezultate koje su socijalisti u Istočnom Novom Sarajevu do sada ostvarili, brinući o građanima, brinući o razvoju ove lokalne zajednice”, rekao je Đokić novinarima uoči centralnog predizbornog događaja SP u Istočnom Novom Sarajevu.

On je istakao da SP nastavlja borbu za ekonomski razvoj Istočnog Novog Sarajeva, izražavajući uvjerenje da će budući odbornici SP-a biti maksimalno posvećeni realizaciji najboljih ideja unutar ove stranke, kao i nastavku saradnje sa koalicionim partnerima.

“U narednom periodu moramo više biti posvećeni ekonomskom rastu i razvoju, stvaranju novih radnih mjesta, poboljšanju kvaliteta života, a da bismo to postigli moramo mnogo više raditi - udarnički, u skladu sa našim izbornim sloganom”, poručuje lider SP-a.

Đokić je izrazio nadu da će SP u ovom dijelu Republike Srpske biti nosilac pozitivnih procesa i napretka, ne samo Sarajevsko-romanijske regije, nego i Republike Srpske u cjelini.

Pajić, koji je i nosilac kandidatske liste SP za Istočno Novo Sarajevo, istakao je da će lokalni SP jednoglasno podržati i Katića i Ćosića, jer je riječ o izuzetno kvalitetnim i kreativnim ljudima koji imaju viziju razvoja i opštine i grada.

On je naveo da uprkos epidemiji virusa korona život mora ići dalje, i da članovi SP-a na tom putu neće posustati.

“Naši redovi su, uprkos pojavi takozvanih preletača, danas konsolidovani, i uspjeli smo da naše snage povećamo i podmladimo članstvo. Mi jednaku pažnju posvećujemo i mladima i starima, i učenicima i studentima, i radnicima i nezaposlenima, koji će biti u fokusu našeg ekonomskog programa”, rekao je Pajić.

On smatra da školstvo u Republici Srpskoj mora imati bolji status u društvu, kao i da treba iskorijeniti pojavu lažnih diploma.

Prema njegovim riječima, kandidatska odbornička lista SP-a sastavljena je od izuzetno vrijednih, čestitih i obrazovanih mladih ljudi, koji će znati da nastave da izgrađuju Istočno Novo Sarajevo kao jednu od najperspektivnijih lokalnih zajednica u Srpskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana