Potvrda da SNSD i Vlada RS rade dobro

Glas Srpske
Potvrda da SNSD i Vlada RS rade dobro

ŠAMAC, PELAGIĆEVO - Kandidat SNSD-a za predsjednika RS Milorad Dodik izjavio je u ponedjeljak u Šamcu da nekoliko hiljada ljudi na ovom predizbornom skupu potvrđuje da su SNSD i Vlada RS dobro radili, ističući da zajedno sa njima hoće Srpsku zauvijek.

- Ovo je potvrda da smo mi njihov izbor - rekao je Dodik, koji je i lider SNSD-a. On je poručio da je snaga srpskog naroda jedinstvo.

- Naša ekonomija mora da bude bolja. Želimo da zadržimo socijalni rad na istom nivou, a SNSD to može - poručio je Dodik, javile su agencije.

On je u ponedjeljak na predizbornim tribinama u Pelagićevu i Donjim Žabarima rekao da je u protekle četiri godine Srpska stabilizovana i da će on u budućnosti nastojati da RS bude još bolja i stabilnija.

- Biću novi predsjednik Srpske sa jasnom institucionalnom odgovornošću za stabilnost i jedinstvo RS - istakao je Dodik.

Kandidat SNSD-a za člana Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović rekao je da je zahvaljujući SNSD-u vraćeno dostojanstvo Srpskoj, koja u BiH mora biti ravnopravna, jer "ili će Srpska biti ravnopravna ili neće biti BiH".

- Prošla vlast je dostojanstvo RS bacila pod noge, a mi smo uspjeli da vratimo dostojanstvo cijeloj RS. Kad ne bude ravnopravnosti, na referendumu ćemo pitati narod šta misli - rekao je Radmanović.

Nosilac izborne liste SNSD-a za Predstavnički dom Parlamenta BiH Milorad Živković istakao je da nije bilo lako boriti se za RS u Sarajevu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana