Policijska uprava Zvornik formirala štab za praćenje ponovljenih izbora u Srebrenici

Srna
Policijska uprava Zvornik formirala štab za praćenje ponovljenih izbora u Srebrenici

ZVORNIK - Policijska uprava Zvornik formirala je Štab "Izbori 2021" za praćenje i obezbjeđivanje ponovljenih lokalnih izbora u Srebrenici raspisanih za nedjelju, 21. februar.

- Zadaci policije biće bazirani na pružanju bezbjednosti građana na terenu, kao i obezbjeđenju svih 18 lokacija na kojima će se vršiti ponovljeni izbori - rekao je na konferenciji za novinare načelnik zvorničke Policijske uprave Aleksandar Vasiljević.

Vasiljević je istakao da će Štab "Izbori 2021" kontinuirano sprovoditi pripremne i planske aktivnosti kako bi predizborni, izborni i postizborni period protekao u redu, kao i da bi se održao povoljan bezbjednosni ambijent na području opštine Srebrenica.

On je izrazio očekivanje da neće biti bezbjednosnih problema na dan održavanja ponovljenih lokalnih izbora u Srebrenici.

Centralna izborna komisija BiH (CIK) odlučila je da 21. februara budu ponovljeni lokalni izbori u Doboju i Srebrenici. CIK BiH je 21. januara donio odluke o poništavanju izbora na 26 redovnih biračkih mjesta i dva biračka mjesta u odsustvu za nivo načelnika i Skupštine opštine Srebrenica, te poništavanje izbora na 89 redovnih biračkih mjesta za nivo gradonačelnika i Skupštine grada Doboja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana