Po svaku cijenu štititi interese RS

Glas Srpske
Po svaku cijenu štititi interese RS

KOTOR VAROŠ - Kandidat koalicije "Zajedno za Srpsku" za predsjednika RS Ognjen Tadić rekao je da Srpska treba da bude izgrađena po modelu demokratske, pravne, ekonomski i socijalno održive države, te da će, ukoliko pobijedi na predstojećim izborima, po svaku cijenu štititi interese RS.

- Više neće biti mržnje među pripadnicima različitih stranaka, jer smo spremni zajednički graditi RS - rekao je Tadić pred nekoliko stotina pristalica u nedjelju uveče na predizbornom skupu u Kotor Varošu.

Kandidat koalicije "Zajedno za Srpsku" za srpskog člana Predsjedništva RS Mladen Ivanić rekao je da će se, ukoliko bude izabran, odlučnije boriti za interese RS, povećanje zaposlenosti, kvalitetnije zdravstvo i obrazovanje, javile su agencije.

- Kao član Predsjedništva BiH imam namjeru da promovišem RS širom svijeta i znam da to mogu - rekao je Ivanić.

Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) RS Mladen Bosić rekao je da je ova stranka spremna da se svojim programom i ljudima ponovo vrati na čelo srpskog naroda.

Učesnicima predizborne tribine u Kotor Varošu obratio se i Mirko Šarović, koji je rekao da je došao da kao bivši predsjednik RS i član Predsjedništva BiH iz RS podrži kandidate SDS-a, a predstavljeni su i ostali kandidati za poslanike u Narodnoj skupštini RS sa područja ove regije Radmila Trbojević, Anđelko Grahovac i Biljana Lukić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana