Plazinić: Interes građana na prvom mjestu

Srna
Plazinić: Interes građana na prvom mjestu

KNEŽEVO - Nosilac odborničke liste Socijalističke partije /SP/ za Skupštinu opštine Kneževo na predstojećim lokalnim izborima Aleksandar Plazinić rekao je da je interes građana na prvom mjestu, te da se SP tako i postavio u proteklih šest godina.

“Građani Kneževa su prepoznali tu ideju i naše napore da se borimo za zajedničke interese zbog čega stalno i bilježimo rast broja glasova i povjerenja. Socijalistička partija je u proteklom mandatu imala ubjedljivo najviše diskusija u Skupštini opštine Kneževo, čak više od svih ostalih zajedno”, rekao je Plazinić.

On je naglasio da se ova partija uvijek zalagala za solidarnost, jedinstvo i pravdu, kao i za to da bude na usluzi građanima, te da je cilj na predstojećim izborima osvajanje tri odbornička mandata, saopšteno je iz SP.

Plazinić, koji je i predsjednik Opštinskog odbora SP Kneževo, podsjetio je da je 2014. godine, kada je mlada grupa socijalista preuzela opštinski odbor u Kneževu, zatečeno veoma loše stanje.

“Bili smo deveta partija po broju glasova, a imali smo mnogo neizmirenih obaveza. Od kada su u partiju ušli novi ljudi, imali smo strahoviti rast, tako da smo danas dostigli 14 odsto ukupnog broja glasova. Danas smo druga partija po snazi u opštini i tako će i ostati”, rekao je Plazinić.

Predsjednik Izvršnog odbora Glavnog odbora SP Slobodan Protić uvjeren je da će ova partija postići odlične rezultate.

“Nismo stali i nećemo stati. Ubijeđen sam da će SP postići bolje rezultate u 40 opština nego na prošlim izborima. Ključ je da osvojimo što više mandata, da bismo nastavili da radimo na razvoju naših lokalnih zajednica. Imate dobru strukturu ljudi, odanih partiji, imamo svoju organizaciju i ambiciju i znam da ćete u Kneževu zauzeti mjesto koje vam pripada, jer iz godine u godinu ostvarujete rast”, poručio je Protić.

Prema njegovim riječima, ključno za SP jeste da svaka opština živi bolje, što je osnovna politika ove partije.

Protić, koji je i predsjednik Izbornog štaba SP-a, uvjeren je da zajedno mogu postići odličan rezultat i nastaviti uzlazni trend koji je počeo dolaskom Aleksandra Plazinića na čelo odbora u Kneževu.

Član Glavnog odbora SP Duško Milunović podsjetio je da u odboru Socijalističke partije u Kneževu ima mnogo obrazovanih i mladih ljudi.

“Želimo da postignemo rezultat iz 2018. godine i da ga prevaziđemo. Ostali smo homogeni u cijeloj Republici Srpskoj i osjeća se neka nova energija. Ubijeđen sam da će naši rezultati biti odlični”, rekao je Milunović.

On je dodao da će SP nastojati da u većini sredina postane faktor bez kojeg je nemoguće formirati vlast.

“Mnogo smo uradili do sada, moramo da nastavimo da radimo i dalje. To je jedini način da napredujemo i kao partija i kao društvo, da budemo na usluzi našim građanima”, naglasio je Milunović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana