Petković: Osluškivati probleme građana i tražiti rješenja

Srna
Petković: Osluškivati probleme građana i tražiti rješenja

BANjALUKA - Nosilac liste Ujedinjene Srpske za Skupštinu grada Banjaluka Milan Petković rekao je danas da je cilj te stranke da i nakon predstojećih lokalnih izbora preko svojih odbornika osluškuje potrebe građana i nastoji da riješi probleme koji postoje.

Petković je istakao da je potrebno te probleme iznositi pred gradsku skupštinu i tražiti od gradonačelnika da ih riješi.

“Upravo zbog toga sam danas organizovao kafu sa građanima Banjaluke, da razgovaramo o njihovim problemima, te kakvi su njihovi prijedlozi za njihovo rješavanje, kao i o viđenju razvoja Banjaluke u naredne četiri godine”, rekao je Petković Srni.

On je napomenuo da posebno želi da od mladih da čuje koji su njihovi problemi, jer su oni prioritet, kako bi ostali, radili i osnovali svoje porodice u Banjaluci.

“Cilj nam je snažan odbornički klub, te koliko budemo imali resora, da se tim oblastima i posvetimo. U proteklom periodu naš resor je bio turizam i evidentno je da se ova oblast u prethodne četiri godine razvijala, o čemu svjedoče i brojevi posjeta turista i noćenja u Banjaluci”, rekao je Petković.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana