PDP Prijedor:Voditi pozitivnu kampanju bez vrijeđanja i omalovažavanja drugih

Srna
PDP Prijedor:Voditi pozitivnu kampanju bez vrijeđanja i omalovažavanja drugih

PRIJEDOR- PDP u Prijedoru vodiće pozitivnu predizbornu kampanju bez vrijeđanja i omalovažavanja drugih političkih subjekata i njihovih kandidata i nuditi građanima svoju viziju razvoja grada u skladu sa programom koji će predstaviti građanima, izjavio je danas nosilac liste kandidata PDP-a za odbornike u Skupštini grada Prijedora i predsjednik GO PDP Prijedor Dalibor Grabež.

- Za ove lokalne izbore pripremili smo program žNovi Prijedor - snaga Potkozarjaž koji su građani već imali priliku da vide na društvenim mrežama, koji pokriva više oblasti i kojem je cilj da grad Prijedor bude ugodno mjesto za život, rad i privređivanje", rekao je Grabež na konferenciji za medije u Prijedoru.

On je dodao da je izborni slogan "Povuci dobar potez - za Prijedor" i da je lista od 35 kandidata za odbornike u Skupštini grada Prijedora spoj mladosti i iskustva.

- Pozivamo građane da podrže našu odborničku listu i podržavamo doktoricu Maju Dragojević Stojić kao kandidata za gradonačelnika Prijedora - naveo je Grabež.

Kandidat PDP-a za odbornika u Skupštini grada Prijedora Maja Kunić rekla je da će se zalagati za rekonstrukciju postojećih i izgradnju novih vrtićkih kapaciteta, za rad vrtića poslije 16.00 časova i vikendima na komercijalnoj osnovi jer za to postoji potreba, kao i za besplatan vrtić za djecu iz višečlanih porodica.

Što se tiče djece osnovnoškolskog uzrasta, Kunićeva je najavila inicijativu jedan predmet jedan udžbenik, kako bi se đaci fizički rasteretili budući da sada imaju po dva ili tri udžbenika za jedan predmet.

Kandidat PDP-a za odbornika u Skupštini grada Prijedora Dragan Dragojević rekao je da će se zalagati za transparentan rad Gradske uprave s ciljem "smanjenja manipulacija gradskim budžetom", za smanjenje nameta i taksi preduzetništvu, za pomoć IT sektoru i turizmu i za imenovanje menadžera grada koji bi imao zadatak da komunicira između privrede i lokalne vlasti.

- Gradska uprava mora biti servis građana, a ne mjesto gdje se ide sa strijepnjom ili preko veze. Podrškom listi PDP-a imaće građani partnere koji će ih na pravi način predstavljati - poručio je Dragojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana