Pavlović: U koaliciji u Prijedoru se niko ništa nije pitao osim DNS-a

Srna
Pavlović: U koaliciji u Prijedoru se niko ništa nije pitao osim DNS-a

PRIJEDOR- Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Dalibor Pavlović izjavio je danas da je tačno da je SNSD bio u koaliciji sa DNS-om u ovom gradu, ali da se tu niko ništa nije pitao, osim DNS-a.

- Onog momenta kada smo pokazali zube i insistirali šta i kako da se uradi i to isključivo za bolje uslove života građana, istupili smo iz koalicije jer DNS ne trpi savjet i saradnju, jer oni, ako nema lične koristi za njih, neće ni uraditi nešto - rekao je Pavlović na završnoj konferenciji za medije u Prijedor.

On je pitao zašto se čekalo šesnaest godina na asfaltiranje ulica, ocijenivši da se radi o strahu od gubljenja vlasti.

- Zbog lošeg rukovođenja i katastrofalnog situacije u prijedorskoj bolnici, kao gradonačelnik lično ću se založiti da se stanje u toj ustanovi odmah preispita i tražiću smjenu DNS-ovog menadžmenta, koji ovu ustanovu sistemski urušava već šesnaest godina - poručio je Pavlović.

On je dodao da se ne zna kakvo je finansijsko stanje u Gradskoj upravi, a da je Vlada Republike Srpske ulagala i odlučna je da i dalje ulaže u Prijedor kako bi se zajedničkim snagama ovaj grad vratio na mjesto koje mu pripada.

- Iako su sa druge političke strane dolazili zluradi komentari na sve što sam izjavio i uradio za Prijedorčane, mogu da kažem da je odzvonilo političkim tajkunima i ljudima bliskim njima. Obećavam, novi Prijedor, koji neće biti gradilište samo pred izbore, obećavam grad kojeg se nećemo stidjeti i u kojem ćemo željeti svi da ostanemo. Pred nama je mnogo rada. Dolazi vrijeme mladosti, energije i odlučnosti, zbog toga smo se svi na jednom mjestu i okupili da Prijedor vratimo građanima, jer oni su to zaslužili - poručio je Pavlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana