Pavlović: Potrebno stabilno zdravstvo i školstvo

Srna
Pavlović: Potrebno stabilno zdravstvo i školstvo

MRKONjIĆ GRAD - Predsjednik Opštinskog odbora Narodne demokratske partije /NDP/ u Mrkonjić Gradu Jovo Pavlović rekao je da su ovoj lokalnoj zajednici potrebni stabilno zdravstvo i školstvo, kao stubovi koji mogu da je održe, te da je potrebno zaustaviti odliv mladog stanovništva.

On je naglasio da će ova stranka na izborima dati podršku kandidatu SNSD-a za načelnika opštine Draganu Vođeviću.

"Molim građane da izađu na izbore i da nas podrže, kao i Vođevića za načelnika. Radilo se mnogo u Mrkonjić Gradu, a mi mislimo da može i bolje i očekujemo da imamo barem jednog odbornika u lokalnoim parlamentu", rekao je Pavlović na večerašnjoj konferenciji za novinare.

Nosilac liste kandidata za odbornika ove stranke Radmila Novaković rekla je da imaju 13 kandidata za odbornike i da su to radni ljudi koji žele da ostanu da žive u Mrkonjić Gradu, da napreduju u njemu i da doprinesu njegovom razvoju, kao i još kvalitetnijem i boljem životu.

"U proteklom vremenu se radilo primjetno, naročito na infrastrukturnim projektima i pružanju komunalnih usluga. Smatramo da se u budućnosti najviše treba raditi na zaustavljanju odliva mladog i radno sposobnog stanovništva", naglasila je Novakovićeva i dodala da vjeruje da će budućem načelniku to i biti prioritet.

Konferenciji za novinare prisustvovao je i Dragan Vođević, kandidat SNSD-a za načelnika opštine Mrkonjić Grad, kojeg su podržali NDP, DNS, US i SP.

Vođević je ujedno jedini kandidat za načelnika ove opštine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana