Drinić: Moja misija je da pomognem svakom čovjeku

GS
Drinić: Moja misija je da pomognem svakom čovjeku

Svakodnevno radim na terenu, obilazim sva banjalučka naselja; gradska i prigradska. Slušam glas naroda, pokušavam da im pomognem da riješe probleme iz dana u dan, jer to je prava pobjeda, kada ste posvećeni ljudima. Sarađujući sa građanima i vrijedno radeći svakoga dana, zajedničkim snagama njihov život učinili smo boljim i kvalitetnijim.

Ovo je rekao za Glas Srpske poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Drinić, kandidat za odbornika u Skupštini grada Banjaluka. 

Nebojša Drinić je narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, po mnogo čemu, neobičan političar. Ovaj, mlad čovjek starog kova najveći dio radnog vremena provodi na terenu, kako u gradskim, tako i seoskim sredinama.

Pažnju javnosti privukao je mnogim akcijama koje je organizovao kao narodni poslanik, ali i kao član Savjeta Mjesne zajednice Borik, naselja u kojem je postavio česmu na igralištu kod Osnovne škole „Branko Ćopić“, rampu za invalide, organizovao košarkaški turnir zajedno sa proslavljenom košarkašicom Sašom Čađo.

Uz njegov rad slogan djela ima puno uporište.

Borcu Vojske Republike Srpske, prve kategorije, Dušku Maleševiću poklonio je invalidska kolica koja su mu olakšala život. Malešević je rekao da se u više navrata obraćao Fondu zdravstva Republike Srpske, ali da nadležni nisu imali sluha za rješavanje njegovih problema.

Samohranoj majci iz naselja Potok, Tamari Grbić, nakon problema koje im je zadalo nevrijeme, i njenom osmogodišnjem sinu Lazaru obezbijedio je privremeni smještaj za koji je kiriju plaćao od svoje poslaničke plate.

-Moja misija je da pomognem svakom čovjeku jer mi je svaki čovjek jednako važan. Vaspitan sam i u svojoj porodici naučen da poštujem ljude, da pokušam da razumijem svakoga i onoliko koliko je mom biću dato pomognem, istakao je Drinić.

Studentsko pozorište, Kulturno – umjetničko društvo „Pelagić“, Ansambl Banjalučka svita Driniću su dodijelili zahvalnicu i proglasili ga počasnim članom navodeći da je dokazani prijatelj njihovih društava.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana