Novi Grad: Trivićeva i Grmuša podržali Stanića

Srna
Novi Grad: Trivićeva i Grmuša podržali Stanića

NOVI GRAD - Potpredsjednik PDP-a Jelena Trivić i generalni sekretar ove partije Milko Grmuša dali su danas u Novom Gradu podršku zajedničkom kandidatu SDS-a i PDP-a za načelnika opštine Slobodanu Staniću.

Trivićeva je rekla da PDP nije samo formalno potpisao koaliciju sa SDS-om u Novom Gradu za načelnika opštine, već da članovi ove partije istinski podržavaju Stanića.

“Osim Banjaluke, gdje je naša najveća utakmica, velika očekivanja imamo u Srpcu, gdje očekujemo pobjedu našeg kandidata Nebojše Rakića. Očekujemo pobjedu i u drugim sredinama i mislimo da su naša očekivanja realna”, navela je Trivićeva i dodala da će PDP na predstojećim lokalnim izborima ostvariti dobar rezultat.

Grmuša kaže da nova generacija političara u PDP-u neće mijenjati politička savezništva preko noći i navodi da je važno u Novom Gradu dati priliku ljudima sa novom energijom.

Stanić je rekao da je potrebna jaka saradnja Novog Grada i Banjaluke, gdje očekuje pobjedu Draška Stanivukovića u trci za gradonačelnika.

“U narednom periodu ćemo napraviti iskorak i ostvariti kvalitetnu saradnju”, naveo je Stanić.

Nosilac odborničke liste PDP-a Milanko Mihajilica uvjeren je da će ova partija ostvariti najbolji rezultat od kako izlazi na izbore u Novom Gradu, kao i u pobjedu Stanića.

“Nama još preostaje da pozovemo građane da izađu na izbore, da onako kako smo dostojanstveno vodili kampanju, to privedemo kraju”, rekao je Mihajilica, koji je i pred

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana