Nešić: Za slogu i sabornost srpskog naroda

Srna
Foto: Srna

PRIJEDOR- Kandidat DNS-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Nenad Nešić izjavio je večeras u Prijedoru da će ova stranka raditi na slozi i sabornosti srpskog naroda.

"Smatram da je kucnuo čas da se, kao i naši borci prije 30 godina, ogrnemo našom trobojkom. Sve ćemo učiniti da ostvarimo nacionalno jedinstvo i slogu srpskog naroda da bismo sačuvali Republiku Srpsku u ovim teškim vremenima", rekao je Nešić novinarima u Prijedoru, gdje je večeras održana centralna javna tribinu na kojoj su predstavljni kandidati DNS-a za sve nivoe vlasti.

On je naveo da DNS "garantuje da će u naredne četiri godine obezbijediti prosječnu platu od 2.000 KM, penziju u visini 50 odsto prosječne plate, izgraditi hiljadu stambenih jedinica za mlade, osloboditi poreza i doprinosa na tri godine sve privrednike koji zaposle 30 i više ljudi".

Kandidat DNS-a za predsjednika Republike Srpske Radislav Jovičić rekao je da je DNS nakon 20 godina postojanja donio istorijsku odluku da ima svoje kandidate za predsjednika Republike i za člana Predsjedništva BiH.

"Treći put je put tolerancije, mira, dogovora i kompromisa i nije put svađe i razdora", rekao je Jovičić.

Nosilac liste kandidata DNS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan Duško Ivić rekao je da je treći put borba za Rudnike željezne rude "Ljubija", borba protiv Trgovske gore, borba za mlade i za pronatalitetnu politiku, kao i za borce stvaraoce Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana