Nešić: Treći put DNS-a put ravnomjernog razvoja Srpske

Srna
Foto: DNS

TREBINjE- Kandidat DNS-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Nenad Nešić rekao je večeras u Trebinju da je program Treći put DNS-a put ravnomjernog razvoja Republike Srpske od Novog Grada do Trebinja.

"Kada kažemo da imamo plan ravnomjernog razvoja Republike Srpske, to ne znači da za svaki grad i opštinu predlažemo iste mjere, već da svakom mjestu pristupamo sa jednakom pažnjom razvijajući ono što je u tom mjestu najveći potencijal", rekao je Nešić tokom posjete Trebinju.

Nešić je rekao da je Treći put za infrastrukturu, povezivanje, posao i platu od 2.000 KM za četiri godine.

"DNS je treći put koji donosi kraj postavljanju barijera među ljudima. Barijere ćemo rušiti, gradićemo aerodrome, mostove i puteve da povezujemo ljude", rekao je Nešić.

On je dodao da će aerodrom u Trebinju biti alternativa Dubrovniku, da će imati stalnu vezu sa Srbijom, a bolja infrastruktura i veze dovešće privrednike, saopšteno je iz DNS-a.

Kandidat DNS-a za predsjednika Republike Srpske Radislav Jovičić siguran je da se tren odlaska može zaustaviti i preokrenuti.

"Treći put DNS-a je put opstanka i ostanka ovdje. Ne može me niko ubjediti da se ne može bolje od trenutnog stanja. Svi znamo da može", rekao je Jovičić. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana