Nešić: Podršku domaćem ulaganje u sigurnu budućnost

Srna
Nešić: Podršku domaćem ulaganje u sigurnu budućnost

BANjALUKA - Kandidat DNS-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Nenad Nešić rekao je da je Potkozarje simbol vrijednog rada i dobrih domaćina i da je podrška domaćem, poljoprivrednicima i radnicima ulaganje u sigurnu budućnost.

Nešić je posjetio Potkozarje i razgovarao sa ljudima o uslovima za život i programu DNS za podršku domaćim proizvođačima, saopšteno je iz te stranke.

"Zato mi pričamo o planu, o mjerama koje će dovesti do rasta BDP-a od pet odsto, prosječnih plata na 2.000 KM i penzija na 1.000 KM, i koje će povećati kupovnu moć stanovništva", istakao je Nešić.

Kandidat DNS-a za predsjednika Republike Srpske Radislav Jovičić rekao je da DNS ima realan plan za obnovu Republike Srpske, a ne prazne priče.

"Glas za Treći put DNS-a je glas za jedinstvo, za razvoj Republike Srpske i glas za ostanak naroda na našim ognjištima", rekao je Jovičić.

On je dodao da će DNS konkrentim mjerama koje nudi stvoriti uslove da njive već sljedeće godine budu prepune domaćih plodova koje će hraniti i Srpsku, ali i region.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana