Nešić: Podrška kandidatima za odbornike u skupštini opštine Pale

Srna
Nešić: Podrška kandidatima za odbornike u skupštini opštine Pale

PALE - Predsjednik DNS-a Nenad Nešić podržao je danas na Palama listu kandidata DNS-a za odbornike u Skupštini opštini Pale i naveo da je riječ uglavnom o mladim ljudima.

Nešić je izjavio novinarima da će DNS na Palama sigurno pokazati da postoji, te pozvao građane da glasaju za odborničku listu ove stranke.

“Nama su u interesu građani Republike Srpske i mi nismo ljudi koji se bave politikom da bi uživali neke beneficije”, rekao je Nešić, dodavši da je Opštinski odbor Pale samostalno donio odluku o tome kako će nastupiti na lokalnim izborima, odnosno, koga će podržati od kandidata za načelnika opštine Pale i gradonačelnika Istočnog Sarajeva na predstojećim izborima.

Nosilac odborničke liste Marko Kubatlija rekao je da paljanski opštinski odbor u kampanju ulazi sa velikim entuzijazmom, a cilj im je osvoje 2.500 glasova, odnosno pet odborničkih mjesta u lokalnoj skupštini.

On je pozvao građane Pala da izađu na izbore i svoj glas daju glas mladima.

Član Predsjedništva DNS-a Aleksandar Glavaš smatra da su Pale, kako je rekao, srce DNS-a Sarajevsko-romanijske regije.

“Mi iz rukovodstva dajemo punu podršku opštinskom odboru DNS-a i našim kandidatima za odbornike i očekujemo na Palama rezulat od 2.500 glasova”, rekao je Glavaš.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana