Nešić: DNS za ekonomski stabilniju Foču sa što više stanovnika

Srna
Nešić: DNS za ekonomski stabilniju Foču sa što više stanovnika

FOČA - Predsjednik DNS-a Nenad Nešić izjavio je da ova stranka u Foči očekuje osvajanje tri odbornička mandata i da DNS nakon izbora bude relevantan politički faktor koji će uticati na život u gradu.

- Od naših odbornika očekujem da uvijek u prvi plan stave interes građana Foče, da sarađuju sa onima koji žele da grad bude ljepši, uspješniji i bolji i da daju puni doprinos da u naredne četiri godine Foča bude ekonomski stabilnija i sa više stanovnika, mjesto dostojno života - rekao je Nešić novinarima.

Što je tiče kandidata za načelnika Foče, lider DNS je naveo da zbog situacije sa virusom korona na lokalnom nivou nije donesena odluka o podršci jednom od dva kandidata.

Nešić je rekao da će odluka o tome, ukoliko zravstvena situacija omogući, možda biti donesena u naredna dva dana.

- Sugerisao sam da biraju čovjeka iza koga će stati cijela Foča, koji će povesti grad naprijed, biti odgovoran i učiniti sve da ovo bude lijepo mjesto, dostojno svakog Fočaka - naveo je Nešić i dodao da je Foča za DNS strateško mjesto u Republici Srpskoj koje treba da bude jako, stabilo i sa što više stanovnika, za šta je potrebna ekonomska stabilnost.

Zamjenik predsjednika Opštinskog odbora DNS Foča Radojica Mlađenović rekao je da je stranka u ovoj lokalnoj zajednici snažna i posvećena gradu i građanima.

Predsjednik DNS-a i odbornički kandidati razgovarali su sa građanima na trgu u Foči.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana