Nešić: DNS će biti dio vlasti u Bileći

Srna
Nešić: DNS će biti dio vlasti u Bileći

BILEĆA- Predsjednik Demokratskog narodnog saveza (DNS) Nenad Nešić izjavio je danas da Opštinski odbor ove stranke na prvo mjesto stavlja interes stanovnika Bileće, te izrazio uvjerenje da će DNS u ovoj opštini biti dio buduće vlasti.

Prisustvujući predstavljanju kandidata ove stranke za odbornike, Nešić je izrazio zadovoljstvom Opštinskim odborom DNS-a u ovoj lokalnoj zajednici.

Nešić je rekao da se danas u Bileći proslavom krsne slave DNS-a šalje poruka da je ovoj stranci podjednako bitan svaki dio Republike Srpske.

Član Predsjedništva DNS-a Slavko Dangubić rekao je da je DNS u Bileći snažniji i bolji nego do sada, te da će ostvariti očekivane rezultate na predstojećim lokalnim izborima.

Predstavljanju kandidata DNS-a za odbornike u Bileći prisustvovali su i članovi Glavnog odbora Aleksandar Glavaš i Miloš Lučić, kao i član Predsjedništva DNS-a Slavko Dangubić.

Nakon predstavljanja kandidata, položeno je cvijeće na spomenik poginulim borcima odbrambeno-otadžbinskog rata kao i podjela promotivnog materijala na štandu DNS-a.

U Bileći je danas upriličena i centralna proslava krsne slave DNS-a Mitrovdana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana