Nešić: Cilj dva odbornika u skupštini

Srna
Nešić: Cilj dva odbornika u skupštini

BANjALUKA- Predsjednik DNS-a Nenad Nešić rekao je da ta stranka očekuje dobar izborni rezultat u Banjaluci i da im je cilj da imaju dva odbornika u gradskoj skupštini.

"Što se tiče podrške kandidatu za gradonačelnika, u narednim danima prvo ćemo razgovarati sa /kandidatom SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke Nikola/ Šobotom i mislim da ćemo uspjeti da nađemo dogovor i da ga podržimo", rekao je Nešić novinarima u Banjaluci.

On je dodao da je njegova stranka u ovom trenutku skoncentrisana na svoju odborničku listu i da im je cilj da ponude bolji život za građane Banjaluke i Republike Srpske.

"Naš slogan je `Složno za Banjaluku, složno za Republiku Srpsku`. U ovim teškim vremenima srpski narod nema pravo ni luksuz da se dijeli po osnovnim nacionalnim ciljevima i to ćemo zastupati i u narednom periodu", rekao je Nešić.

Nosilac odborničke liste DNS-a za Skupštinu grada Banjaluka Dejan Lolić rekao je da će ova stranka podržavati svaku politiku koja bude u interesima građana i grada.

"Nećemo se dijeliti na lijeve ili desne, nećemo promovisati ovakvu politiku kakva je bila posljednje četiri godine, politiku podjela. Mi ćemo biti politika pomirenja", rekao je Lolić.

Slavko Pejić, predsjednik Partije ujedinjenih penzionera /PUP/, koja u Banjaluci na lokalnim izborima nastupa na zajedničkoj listi sa DNS-om, rekao je da je potrebno voditi fer i korektnu kampanju.

Lideri DNS-a i PUP-a zalijepili su prvi plakat na Trgu Krajine u Banjaluci i ozvaničili početak predizborne kampanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana