Nastavak odbrane Srpske u Sarajevu

V. K.
Nastavak odbrane Srpske u Sarajevu

PRNjAVOR - Republika Srpska je ponos Saveza nezavisnih socijaldemokrata i ponos građana i nastavićemo da je branimo u Sarajevu i da je izgrađujemo sve dok ne bude najrazvijenija regija u jugoistočnoj Evropi.

Izjavio je to u utorak uveče kandidat za člana Predsjedništva BiH iz RS Nebojša Radmanović na predizbornoj kampanji SNSD-a u Šibovskoj kod Prnjavora.

On je naglasio da je vidljivo da su stanovnici Prnjavora prepoznali SNSD kao političku partiju koja izvršava ono što obećava i hrabro brani RS u Sarajevu.

Kandidat SNSD-a za Parlamentarnu skupštinu BiH Nikola Špirić je naglasio da je za protekle četiri godine uradio sve za RS, a ništa protiv BiH.

- Ovo je vrijeme kada moramo razmišljati o našem statusu. Imamo pravo da sanjamo i ostvarimo svoj san koji znači regulisati status RS - rekao je Špirić.

Kandidat SNSD-a za Predstavnički dom Parlamenta BiH u izbornoj jedinici jedan Drago Kalabić istakao je da veliki broj stanovnika stoji uz politiku SNSD-a i da je jasno da građani RS nisu spremni da pokleknu pred pojedinim zahtjevima iz Sarajeva.

- Spremni su da čuvaju i vole svoju Republiku Srpsku, kao i da daju povjerenje onima koji su ubijeđeni da će najbolje čuvati njene interese, a to je SNSD - rekao je Kalabić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana