Načelnici opština iz SDS-a: Imperativ moraju biti zakoniti i pošteni izbori

Srna
Načelnici opština iz SDS-a: Imperativ moraju biti zakoniti i pošteni izbori

BANjALUKA- Načelnici SDS-a koji vode lokalne zajednice u Republici Srpskoj podržali su na sastanku sa predstavnicima Gradske organizacije te stranke u Doboju aktivnosti ove organizacije kada je riječ o ponovljenim lokalnim izborima koji će biti održani 21. februara u tom gradu.

- Imperativ moraju biti zakoniti i pošteni izbori. Izborna volja građana Doboja mora da se ispoštuje i siguran sam da će građani podržati naše kandidate i da će SDS ostvariti zapažene rezultate - rekao je zamjenik predsjednika SDS-a Milan Radović, koji je i šef Izbornog štaba za izbore u Doboju.

Predsjednik Glavnog odbora SDS-a Milan Miličević naglasio je da će u tom smislu biti korisna iskustva sa ranijeg referenduma u Tesliću, saopšteno je iz SDS-a.

Zamjenik predsjednika SDS-a Rado Savić istakao je da gradska organizacija SDS-a u Doboju ima podršku svih načelnika opština iz reda te stranke.

Povjerenik Gradske organizacije SDS-a Doboj i nosilac odborničke liste na izborima u tom gradu Rade Janković rekao je da je podrška stranačkih načelnika dragocjena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana