Muharem Murselović: - Privrženi ideji regionalizacije zemlje

Ž. D.
Muharem Murselović: - Privrženi ideji regionalizacije zemlje

BANjALUKA - Podrška Stranci za BiH i dalje će jačati, jer imamo najbolji ekonomski i politički program i znamo šta hoćemo i šta možemo, tvrdi kandidat SBiH za predsjednika i potpredsjednika Republike Srpske Muharem Murselović.

- Ostajemo privrženi ideji regionalne decentralizacije, zalažemo se za jačanje veza BiH sa dijasporom, jer je to nemjerljiv demografski, ekonomski, intelektualni, pa čak i politički kapital BiH - rekao je Murselović za "Glas Srpske".

Kaže da očekuje da u institucije BiH dođu ljudi i političari koji BiH doživljavaju kao svoju državu i koji su ponosni što su njeni državljani.

Murselović očekuje veliki broj glasova iz svih izbornih jedinica, veću izlaznost birača nego 2006. godine, posebno kada je glasanje putem pošte u pitanju.

- Ako se ne promijeni sadašnja vlast i skupštinska većina u Narodnoj skupštini RS, ne očekujem ništa dobro ni bolje - kaže on.

Murselović ističe da građani treba da glasaju za SBiH jer je njihov cilj izgradnja i jačanje države BiH i njenih institucija.

- Garancija našeg opstanka i sigurnosti u ovom entitetu je samo jaka država BiH. Mi smo državotvorna stranka i naš slogan je: Država prije svega - poručuje Murselović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana