Mladi prepoznali politiku DNS-a

S. T.
Mladi prepoznali politiku DNS-a

PRIJEDOR - Predsjednik DNS-a Marko Pavić istakao je da su predizborne tribine ove stranke izuzetno posjećene i da vlada veliki interes za program DNS-a, pogotovo kod mladih.

- Mladi su prepoznali dosljednu nacionalnu politiku koju vodi DNS, što znači politika očuvanja Republike Srpske, dejtonskih institucija i njenog položaja u BiH, a posebno ekonomski dio programa koji nudi DNS u kojem je zapošljavanje prva stavka - rekao je Pavić u nedjelju na tribini stranke u Rakelićima kod Prijedora.

On je dodao da DNS ima realan program zapošljavanja baziran na izgradnji prerađivačkih kapaciteta i nacionalnog bogatstva RS.

- Mi nećemo davati lažna obećanja kao neke stranke koje su obećavale otvaranje 40.000 radnih mjesta, a onda otpustile isto toliko radnika. Smatramo da ćemo poslije izbora, kada ćemo imati daleko veći uticaj u Vladi i Narodnoj skupštini RS, stvoriti vrlo povoljan ambijent za privlačenje stranih investitora i da ćemo na bazi te klime i uslova otvoriti radna mjesta za naše mlade i nezaposlene kadrove - kazao je Pavić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana