Milošević: Projektima u infrastrukturi poboljšati uslove života

Srna
Milošević: Projektima u infrastrukturi poboljšati uslove života

BANjALUKA - Odbornik Socijalističke partije Srpske (SPS) u Skupštini grada Banjaluka Darko Milošević rekao je da je cilj ove stranke da doprinese realizaciji infrastrukturnih projekata radi poboljšanja uslova života građana.

Milošević je istakao da je u protekle četiri godine Banjaluka bila veliko radilište, te da su realizovani brojni kapitalni projekti u oblasti infrastrukture.

“Među značajnijim projektima su izgradnja Zelenog mosta, Istočnog tranzita, te unapređenje brojnih saobraćajnica u naseljima”, rekao je Milošević na konferenciji za novinare.

Kandidat SPS-a za odbornika u Skupštini grada Banjaluka Aleksandar Došenović rekao je da mu je cilj da i građani budu uključeni u kreiranje ideje vodilje ove stranke, a to je bolja budućnost za građene.

“O razvijanju infrastrukture se priča svaki dan, i to je za svaku pohvalu, ali u budućnosti moramo raditi više i brže kako bi gradska infrastruktura sustigla razvoj naselja koja se brzo grade”, naglasio je Došenović.

Prema njegovim riječima, neki od prioriteta su izgradnja kanalizacione mreže, asfaltiranje seoskih makadamskih puteva, te uvođenje rasvjete u neosvijetljena gradska područja, kao i uvođenje interneta u udaljena seoska područja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana