Miličević: Ponudićemo program ekonomskih reformi oporavka svih lokalnih zajednica

Srna
Miličević: Ponudićemo program ekonomskih reformi oporavka svih lokalnih zajednica

BANJALUKA - SDS će ponuditi građanima program ekonomskih reformi oporavka svih lokalnih zajednica u Republici Srpsko, rekao je predsjednik ove partije Milan Miličević.

Miličević je na banjalučkom Trgu Krajina, gdje je zajedno sa grupom stranačkih kandidata za gradonačelnike i načelnike predstavio predizborni slogan i kampanju za predstojeće lokalne izbore, rekao da se SDS vraća na svoj slogan “Volja naroda” i da radi za lokalne zajednice.

On je rekao novinarima da stranački organi poštuju odluku o zajedničkoj podršci opozicionom kandidatu Jeleni Trivić za gradonačelnika Banjaluke.

Prema njegovim riječima, ova stranka planira da na predstojećim lokalnim izborima osvoji 100.000 glasova, više odbornika nego što je imala na prethodnim izborima, te najmanje 20 načelnika opština.

Kandidat SDS-a za gradonačelnika Bijeljine Ljubiša Petrović rekao je da SDS ulazi u novu kampanju sa ciljem da očuva Semberiju.

“Odlučno stojimo na braniku naše otadžbine za istrajavanje na svim istinskim vrijednostima pod kojima je rođena Republika Srpska koja je zajedno sa narodom i SDS-om i sačuvana”, istakao je Petrović.

Kandidat SDS-a za načelnika opštine Istočna Ilidža Marinko Božović smatra da će kandidati ove stranke za načelnike i gradonačelnike ostvariti rezultat koji će doprinijeti da Republika Srpska bude uređenije mjesto za život.

On je rekao da lokalni izbori treba da budu povezani sa narednim parlamentarnim izborima, kada očekuje će biti mogućnosti da se određeni zakonski okviri mijenjaju i da se više jačaju lokalne zajednice u Srpskoj.

Kandidat SDS-a za gradonačelnika Prijedora Maja Dragojević Stojić rekla je da ova stranka ima jasan program, i spremna je da preuzmemo odgovornost za Prijedor i ispoštuje sve ono što je potrebno građanima da žive dostojanstvenije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana