Milan Miličević, kandidat SDS-a za načelnika Teslića: Vjerujem u pobjedu naroda

Darko Momić
Milan Miličević, kandidat SDS-a za načelnika Teslića: Vjerujem u pobjedu naroda

Očekujem da izbori budu fer i korektni i da bude ispoštovana volja naroda, ali, nažalost, na samom početku izbornog procesa imali smo brojne nepravilnosti sa glasovima iz inostranstva, što ukazuje da pojedini učesnici nemaju namjeru da odustanu od malverzacija i pokušaja prekrajanja izborne volje glasača, kaže načelnik Teslića Milan Miličević, koji je ponovo kandidat SDS-a za tu funkciju.

On ističe da je SDS zaštitio volju naroda od prekrajanja i izborne krađe na referendumu o njegovom opozivu u martu prošle godine.

- Uvjeren sam da ćemo to uspjeti i ovaj put i da će i na ovim lokalnim izborima u Tesliću pobijediti narod - kaže Miličević za naš list.

GLAS: Na čemu temeljite optimizam?

MILIČEVIĆ: Povjerenje koje mi je narod Teslića već nekoliko puta ukazao je najveća motivacija da se ponovo kandidujem i borim za njih. U proteklom periodu urađeno je mnogo dobrih stvari za Teslić i vjerujem da građani žele da se kontinuitet tog razvoja nastavi i u narednom periodu, uprkos opstrukcijama koje smo imali. Naglašavam ponovo da SDS ima dovoljno aktivista koji će, nošeni iskustvom posebno sa referenduma, spriječiti sve pokušaje izborne krađe.

GLAS: Šta je okosnica Vaše kampanje?

MILIČEVIĆ: Okosnica su brojni realizovani projekti, kao i oni čija je realizacija u toku i novi projekti koji tek treba da se realizuju. Izdvojio bih izgradnju nove filter stanice za preradu vode, čime bi bilo riješeno pitanje snabdijevanja vodom teslićke opštine u narednih sto godina, izgradnju obilaznice za teretni saobraćaj, kružni tok u centru, novi most na ulazu u grad, toplifikaciju, završetak izgradnje obaloutvrda, izgradnju fabrike za preradu otpadnih voda, stavljanje u punu funkciju industrijskih zona i brojne druge. Naravno, da bi ovo bilo moguće, potrebno je vratiti dostojanstvo Skupštini opštine, koja je u posljednje dvije godine pod palicom interesne grupe ljudi iz SNSD-a opstruisala mnoge od navedenih projekata.

GLAS: Zašto da građani glasaju za Vas, a ne nekog drugog?

MILIČEVIĆ: Ne bih da govorim o drugim kandidatima, jer sam siguran da Teslićani najbolje znaju zašto.

 Nastavak

GLAS: Koji su prvi potezi koje ćete povući ako dobijete podršku birača?

MILIČEVIĆ: Naravno, prvi potez je formiranje kvalitetnog tima saradnika u Opštinskoj upravi. Takođe, podrazumijeva se nastavak realizacije razvojnih projekata o kojima sam govorio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana