Mićić: Zajedničkim snagama od Bijeljine stvaramo grad budućnosti

Srna
Mićić: Zajedničkim snagama od Bijeljine stvaramo grad budućnosti

BIJELjINA - Kandidat Stranke demokratske Srpske Semberija i koalicije "Zajedno za Semberiju i Srpsku" za gradonačelnika Bijeljine Mićo Mićić izjavio je danas da je uvjeren u pobjedu na lokalnim izborima i poručio da će Bijeljina postati grad budućosti zajedničkim snagama političkih stranaka koje su podržale njegovu kandidaturu i svih nivoa vlasti.

Mićić je na ozvaničenju početka predizborne kampanje, u koju ulazi pod sloganom "Dogovor za Bijeljinu", poručio da između svih 10 političkih subjekata koji su podržali njegovu kandidaturu postoji dogovor za Bijeljinu, Semberiju, Republiku Srpsku i za sve ono što je neophodno ovom gradu.

On kaže da zajedničkim snagama žele nastave da rade za dobrobit građana Bijeljine i Semberije i da isprave sve ono što eventualno nije bilo dobro.

- Zajedničkim snagama, jednom sinergijom svih političkih stranaka, pogotovo svih nivoa odlučivanja, napravićemo jedan iskorak, te da Bijeljina zaista postane grad budućnosti - rekao je Mićić.

Mićić je izrazio očekivanje da će političke stranke koje ga podržavaju imati stabinu skupštinsku većinu.

Nosilac liste SNSD-a Bijeljina Nedeljko Ćorić rekao je da će koalicija od 10 političkih partija, okupljena oko zajedničkih ciljeva i ideja, pokušati da promijeni svaki dio grada nabolje i da ga učini boljim mjestom za život.

- Koalicija će voditi korektnu i fer kampanju, nećemo se baviti našom političkim protivnicima nego onim što smo uradili i što ćemo u narednom periodu raditi - rekao je Ćorić.

On kaže da su kampalju danas započeli na novoizgrađenoj pješačkoj i biciklističkoj stazi pored kanala Dašnica, jer ono simbolizuje zajednički rad i promijenilo je izgled ovoga dijela grada.

Nosilac liste Pokreta za Bijeljinu Milenko Mitrović rekao je da koalicija i još mnogo pojedinaca koji su podržali kandidaturu Mićića govori da će Bijeljina u narednom periodu biti snažnija i jača.

- Bijeljina će se graditi i pred njom je jedan važan period velikih infrastruktutnih projekata koji će privući strane investitore, a time će doći i do otvaranja novih radnih mjesta - rekao je Mitrović i dodao da je to izvodivo sa ovom koalicijom od 10 političkih partija i zajedničkim kandidatom za gradonačelnika Mićom Mićićem.

U koaliciji koja podržava kandidaturu Mićića za gradonačelnika, osim SDS Semberija, je još devet političkih partija - SNSD, SP, SPS, DNS, DEMOS, NDP, Pokret za Bijeljinu, SDA i Ujedinjena Srpska, čiji predstavnici su prisustvovali početku predizbore kampanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana