Mićić: Zajedničkim djelovanjem do kvalitetnog života u gradu

Srna
Mićić: Zajedničkim djelovanjem do kvalitetnog života u gradu

BIJELjINA - Nove Hase su predgrađe Bijeljine i dokaz da se zajedničkim djelovanjem Gradske uprave i mjesnih zajednica može učiniti mnogo kada je riječ o izgradnji infrastrukture, izjavio je kandidat SDS Semberija za gradonačelnika Mićo Mićić.

Mićić je na sastanku sa mještanima Novih Hasa, gdje je asfaltirana nova dionica puta, izjavio da je u planu asfaltiranje još tri ulice, saopšteno je iz SDS Semberija.

"Ovdje žive dobri domaćini sa kojima smo uradili mnogo prethodnih godina. Najsvježiji primjer je izgradnja odvodnog kanala za površinske vode, izgradićemo i pješačku stazu do škole za najmlađe, a i crkva se gradi zajedničkim snagama", poručio je Mićić.

Nosilac kandidatske liste SDS Semberija za gradski parlament Tomo Kovačević rekao je da ova stranka ima ozbiljne kandidate, koji se ne bave obećanjima, nego djelima.

"Bijeljina je veliko gradilište, a SDS Semberija pokazuje da su projekti i kvalitet života ljudi na prvom mjestu", rekao je Kovačević.

Odbornički kandidat Mladen Petrović apelovao je da građani glasaju za one koji imaju šta da ostave budućim generacijama.

"Naša lista ima najkvalitetnije ljude na ovim izborima, a siguran sam da će stanovnici Bijeljine to prepoznati", istakao je Petrović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana