Marko Savić proglasio pobjedu za načelnika Milića

Srna
Marko Savić proglasio pobjedu za načelnika Milića

MILIĆI - Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Milići Marko Savić proglasio je pobjedu na lokalnim izborima. Iz Izbornog štaba SNSD-a saopšteno je da je Savić osvojio 2.609 glasova, a njegov protivkandidat Nikodin Đurić iz SDS-a 1.460 glasova.

Prebrojani su glasovi sa svih redovih biračkih mjesta, a čekaju se glasovi mobilnog i kovid tima, kao i glasovi putem pošte, koji, kako kažu u izbornom štabu SNSD-a, neće bitnije promjeniti rezultat izbora za načelnika.

Savić se zahvalio građanima opštine Milići koji su izašli na biračka mjesta, a posebno onima koji su mu ukazali povjerenje.

On je rekao Srni da je izbor za načelnika opštine velika odgovornost i da njega i njegove saradnike očekuje dosta posla.

- Moramo se potruditi da ovo povjerenje koje smo dobili od građana na najbolji mogući način opravdamo. Nastavićemo kontinuitet onoga što smo ranije započeli kada je riječ o izgradnji infrastrukture, te drugim projektima koje smo započeli, a i onima koji su u planu", rekao je Savić.

On kaže da će biti realizovano ono što su iznijeli u svom programu.

Na lokalnim izborima u opštini Milići za načelnika opštine i odbornike u Skupštini opštine pravo glasa imalo je 8.300 građana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana