Mara Milošević, kandidat SNSD-a za načelnika Modriče: Pobjeda ne dolazi u pitanje

Vedrana Kulaga Simić
Mara Milošević, kandidat SNSD-a za načelnika Modriče: Pobjeda ne dolazi u pitanje

Odlučna sam da doprinesem da Modriča bude grad mladih ljudi, mladih porodica i mjesto okupljanja, a ne odlaska, da sugrađanima omogućim nova radna mjesta, da postanemo privredno stabilna sredina i mjesto u kojem mladi žele da formiraju svoje porodice.

Istakla je to za “Glas Srpske” kandidatkinja SNSD-a za načelnicu Modriče Mara Milošević koja vjeruje u pobjedu na predstojećim izborima.

- Trenutna politička situacija u Modriči je takva da pobjeda SNSD-a nije upitna, samo je pitanje koliko ću tačno glasova dobiti kao kandidat za načelnika i koji će biti tačan broj odbornika naše stranke u Skupštini opštine - kategorična je Miloševićeva.

GLAS: Na čemu temeljite optimizam?

MILOŠEVIĆ: Na onome što svaki dan u Modriči dobijamo kao povratnu informaciju od građana. SNSD je zaslužan za mnogo dobrih stvari koje su urađene i građani žele da se razvoja nastavi uz novu energiju. Svi naši aktivisti posvećeni su svakodnevnom radu na razvoju naše opštine.

GLAS: Šta će biti okosnica Vaše kampanje?

MILOŠEVIĆ: Kampanja SNSD-a nosi ideju okupljanja oko svake osobe i inicijative za napredak Modriče i Srpske. SNSD je suspendovao kampanju do daljeg, jer zdravlje svih građana na prvom mjestu.

GLAS: Koji su prvi potezi koje ćete povući ako dobijete podršku?

MILOŠEVIĆ: Prvi koraci će biti usmjereni ka usvajanju najvažnijih dokumenata i odluka, prvenstveno budžeta za 2021. godinu, a čije usvajanje u ovoj godini otežava termin izbora. Taj i svi idući budžeti opštine biće okrenuti ka višečlanim porodicama, mladim talentima i onima koji u Modriči žele da zaposle ljude. Moramo da iskoristimo blizinu trase autoputa. Izgradićemo poslovnu zonu u blizini uključenja na autoput, gdje ćemo investitorima ponuditi različite modele saradnje i bićemo im na usluzi. Program stambenog zbrinjavanja će mladima nuditi mogućnost bezbrižnijeg zasnivanja porodice, te će uz ostale pronatalitetne mjere doprinijeti smanjenju odlaska mladih iz Modriče.

Protivnici

GLAS:  Zašto da građani glasaju za Vas, a ne za protivnike?

MILOŠEVIĆ: O drugim kandidatima neću govoriti. Pobijediću jer sam kandidat stranke koja je radom pokazala da zna kako se rukovodi Modričom i RS, jer je prepoznala da građani Modriče žele da ih vodi jedan novi i snažniji SNSD i zbog toga što je Modriči ponudio najbolje kandidate na ovim izborima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana