Lučić: Trnovo najveću perspektivu za razvoj ima u oblasti turizma

Srna
Lučić: Trnovo najveću perspektivu za razvoj ima u oblasti turizma

TRNOVO - Kandidat SDS-a za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Miroslav Lučić rekao je da Trnovo, opština koja je najviše nastradala u proteklom ratu, najveću perspektivu za razvoj ima u oblasti turizma.

- Kao budući gradonačelnik biću posvećen razvoju ove opštine - poručio je Lučić prilikom lijepljenje prvog plakata SDS-a u Trnovu.

Prema njegovim riječima, grad Istočno Sarajevo već duži niz godina ulaže i pomaže Trnovu.

- U narednom periodu planiramo uložiti 200.000 KM za rasvjetu na Jahorini u dijelu koji je na teritoriji opštini Trnovo - rekao je Lučić.

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović je rekao da je Trnovo i dalje jedna od najsiromašnijih opština u sastavu grada Istočno Sarajevo, ali i u Republici Srpskoj. On je dodao da se "najavljivalo mnogo toga, ali da se ništa nije desilo", saopšteno je iz SDS-a.

Kandidat za načelnika opštine Trnovo Milena Vitković rekla je da spas vide u tome da vrate ono što im pripada, da spriječe dalje propadanje i da pokrenu svoja preduzeća.

Ona je pozvala građane Trnova da glasaju za ljude koji žive u Trnovu, uz napomenu da samo oni zajedno sa građanima mogu stvarati Trnovo koje će biti po mjeri svih njegovih stanovnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana