Ljubiša Petrović, kandidat SDS-a za gradonačelnika Bijeljine: Posvećeni smo svakom čovjeku

Darko Momić
Ljubiša Petrović, kandidat SDS-a za gradonačelnika Bijeljine: Posvećeni smo svakom čovjeku

Očekujem da izborni proces prođe bez prevare i krađe, veliku izlaznost birača i pobjedu u trci za gradonačelnika, kao i pobjedu kandidatske liste SDS-a za gradski parlament, kaže kandidat SDS-a za gradonačelnika Bijeljine Ljubiša Petrović.

On ističe da optimizam temelji na dosadašnjim kontaktima i razgovorima sa građanima Bijeljine i Semberije.

- Građani daju sve veću podršku SDS-u, a optimizam temeljim i na tome što ljudi pokazuju da su nezadovoljni i željni promjena - kaže Petrović u intervjuu za “Glas Srpske”.

GLAS: Šta je okosnica Vaše kampanje?

PETROVIĆ: Okosnica moje kampanje je posvećenost svakom čovjeku, poboljšanju kvaliteta života običnih ljudi, vraćanju dostojanstva borcima, penzionerima i poljoprivrednicima, kao i posvećenost mladima kroz stvaranje povoljnog poslovnog ambijenta kako bi se mladi zaposlili i stvarali porodice.

GLAS: Zašto da građani glasaju za Vas, a ne za nekoga drugog?

PETROVIĆ: Očekujem podršku građana zato što sam obrazovan, principijelan, radan, nepotkupljiv, častan i posvećen. Poštujem sve ljude i ne dijelim ih ni po čemu, ponosan sam na tradiciju i kulturu svoga naroda i cijenim slobodu koju su naši preci osvojili za nas.

GLAS: Čime garantujete da ćete ispuniti obećanja?

PETROVIĆ: Garantujem svojim moralnim, profesionalnim i umnim integritetom, jer da nemam jak i častan karakter, otišao bih tamo gdje je novac i interes, a ne bih ostao u SDS-u među časnim i čestitim ljudima. Vjerujem da su moj dosadašnji rad i profesionalna karijera dovoljna garancija mojim sugrađanima da ću ispuniti predizborna obećanja.

Prvi potezi

GLAS: Koji su prvi potezi koje ćete povući ako dobijete podršku birača?

PETROVIĆ: Zajedno sa svojim saradnicima i svojim timom insistiraću na pravičnosti, zakonitosti i profesionalizmu. Obećavam da ću gradsku administraciju i gradski budžet prilagoditi potrebama građana, a ne pojedinaca ili interesnih grupa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana