Kurtinović: SP očekuje četiri odbornika u skupštini Čelinca

Srna
Kurtinović: SP očekuje četiri odbornika u skupštini Čelinca

BANjALUKA - Nosilac liste Socijalističke partije (SP) na predstojećim izborima u Čelincu Dejan Kurtinović istakao je da socijalisti imaju odlične kandidate u toj opštini i najbolje kadrove koji mogu odgovorno da rade svoj posao na planu razvoja Čelinca.

- Zajedno sa koalicionim partnerima uradili smo mnogo u oblasti izgradnje infrastrukture i puteva, obnove škola... Riješićemo problem vodosnabdijevanja i imaćemo više poslovnih zona. Očekujemo četiri odbornika i oko 1.500 glasova. Cilj nam je da živimo bolje u Čelincu. Izbori se ne dobijaju, oni se uzimaju. Mi ćemo ih u Čelincu zasigurno uzeti - poručio je Kurtinović.

Član Glavnog odbora SP Duško Milunović istakao je da samo dobri ljudi mogu biti socijalisti, saopšteno je iz te stranke.

“Mi socijalisti imamo šta da ponudimo lokalnim zajednicama. Trebamo iskorijeniti korupciju, raditi na razvoju naših zajednica, razvijati saradnju lokalnih zajednica na pograničnim područjima. Kako bismo ostvarili to, moramo raditi odgovorno”, rekao je Milunović.

Predsjednik Izbornog štaba SP Slobodan Protić istakao je da Čelinac evidentno napreduje, te da su tome doprinijeli upravo socijalisti.

“Želimo da svaki čovjek u Čelincu bolje živi od svog rada i da Čelinčani ostaju u Čelincu. Ne interesuju nas pozicije, već dobro svakog građanina. Borite se za to odgovorno, svim silama”, poručio je Protić.

Zajednički kandidat za načelnika Čelinca na predstojećim izborima Vlado Gligorić rekao je da će mu primarni cilj biti zdravlje sugrađana.

“Naš cilj je da zajedno razvijamo Čelinac. Socijalistička partija i SNSD zajedno to mogu! Uradili smo mnogo zajedničkih projekata u svim segmentima života! Nastavićemo tako i dalje”, poručio je Gligorić.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana