Kresojević: Oni koji nemaju plan napadaju djela

GS
Kresojević: Oni koji nemaju plan napadaju djela

BANjALUKA - Prije dva mjeseca Jelena Trivić rekla je da će Draško Stanivuković povući kandidaturu za gradonačelnika. Danas je 24. dan kampanje, međutim, Jelena Trivić o toj temi ne progovara, istakao je gradski menadžer i član Predsjedništva PDP-a Bojan Kresojević.

-Na vidjelo izlazi i koalicija  Jelene Trivić (Narodni front) i SNSD-a za rušenje Draška Stanivukovića. Jer ni jedni, ni drugi ne iznose plan šta treba poboljšati u Banjaluci, već koordinisano napadaju Ćirilični park, ali i sva ostala djela koja će decenijama trajati u Banjaluci. Jasno je zašto to rade. Nisu uspjeli blokirati razvoj Banjaluke, nisu uspjeli isprljati stvorena djela, a nisu uspjeli krađama i oštećenjima da ih unište – naglasio je Kresojević.

Dodao je da im je preostalo samo da gase “struju”, kako na tribinama PDP-a, a ne sumnjam ni da će u izbornoj noći biti kreativni.

-Argumentovanih odgovora ni na ovu objavu neće biti, očekujemo četiri dana udarnih neistina. Kod nas ništa novo, mi nastavljamo sa djelima! – poručio je Kresojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana