Kovačević: SDS Semberija primjer lokalpatriotske stranke

Srna
Kovačević: SDS Semberija primjer lokalpatriotske stranke

BIJELjINA - Stranka demokratske Srpske (SDS) Semberija primjer je lokalpatriotske partije koja se zalaže za prosperitet svih građana Bijeljine i regije, poručio je na stranačkom skupu u Ljeljenči nosilac odborničke liste SDSS za predstojeće lokalne izbore Tomo Kovačević.

- Svaki naš skup dokazuje da mi nismo stranka koja radi kampanjski, već da su naši članovi prethodnih 15 godina imali šta da pokažu, a SDSS je samo nastavak rada za razvoj moderne Semberije - istakao je Kovačević.

Predsjednik SDS Semberija Mićo Mićić rekao je da je Ljeljenča jedna od najrazvijenijih mjesnih zajednica u Semberiji, sa vrijednim i uspješnim domaćinima.

Govoreći o razvoju infrastukture, on je naveo podatak da je u ovoj i narednoj godini samo za nova asfaltiranja u Semberiji planirano ulaganje četiri miliona KM.

- To jasno govori o našoj ozbiljnosti - rekao je Mićić i poručio da su SDSS i ljudi oko nje sigurni u izbornu pobjedu u Bijeljini.

Domaćin skupa Milorad Marković, vlasnik izletišta u Ljeljenči, pohvalio je osnivanje SDS Semberija, navodi se u saopštenju stranke.

- Izgradio sam izletište na više od šest hektara zemljišta, a sve ovo ne bih uspio da nisam imao svesrdnu pomoć Gradske uprave, na čelu sa gradonačelnikom Mićićem - rekao je Marković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana