Kličković: Veća pažnja za penzionere i najmlađe

Srna
Kličković: Veća pažnja za penzionere i najmlađe

BANjALUKA - Kandidat Socijalističke partije (SP) za načelnika opštine Krupa na Uni Gojko Kličković poručio je da će se u naredne četiri godine boriti jednako za sve građane i da će biti obezbijeđena veća novčana davanja za starije od 75 godina.

- Posebnu pažnju posvetićemo penzionerima i najmlađima. Moramo se boriti za svako selo i područnu školu, da ostane i opstane, a roditeljima sa manjom djecom obezbijediti novčana davanja -rekao je Kličković sinoć na predstavljanju kandidata u ovoj opštini.

On je dodao da će, uz podsticaje koji se moraju proširiti, njihove aktivnosti biti usmjerene u razvoj privrede, poljoprivrede i stočarstva.

- Pozivam glasače da izađu na izbore 15. novembra i da glasaju za socijalnu pravdu, SP i za mene jer ćemo se boriti da riješimo sve goruće probleme - rekao je Kličković.

Predstavljanje kandidata podržao je i predsjednik SP Petar Đokić i najuže partijsko rukovodstvo, koji su poručili da se na njihovoj listi nalaze odlični kandidati, spremni da za svoju opštinu rade udarnički, saopšteno je iz ove stranke.

- SP ne priča bajke, iza naših priča stoje naša djela na kojima su zasnovana i naša izborna obećanja. Želimo da Krupa na Uni postane razvijena oppština, da se njena privreda podigne na daleko viši nivo i da za nju svi radimo udarnički - rekao je Đokić.

Đokić je istakao da socijalisti vode programsku kampanju, ne lidersku, i da nema mjesta ličnim interesima, odmazdama i prijetnjama.

- To nije naš način. Razumiju nas ljudi koji žive od svog rada, kojima je potrebna sigurnost, ne samo danas nego do kraja života - naveo je Đokić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana