Kisić potegao nož na omladince iz SNSD-a

O. S.

BIJELjINA - Predsjednik Mjesnog odbora SDS-a u mjestu Patkovača kod Bijeljine Niko Kisić potegao je nož na omladince iz SNSD-a, samo zato što su lijepili plakate, saopšteno je juče iz Izbornog štaba SNSD-a u Bijeljini.

- SDS još nije shvatio da mi živimo u državi u kojoj vlada zakon, navodi se u saopštenju i ističe da se ovaj incident dogodio u nedjelju, 19. septembra.

Iz SNSD-a naglašavaju da neće dozvoliti da SDS iskaljuje na mladim socijaldemokratama svoj bijes uzrokovan time što će i poslije ovih izbora ostati "već viđeni gubitnik".

Iz SNSD-a tvrde da se članovi SDS-a tuku i međusobno, kao što je to bilo prije nekoliko večeri na tribini u Gornjoj Čađavici kod Bijeljine, kada su se članovi ove stranke potukli naočigled predsjednika SDS-a Mladena Bosića i načelnika opštine Bijeljina Miće Mićića.

U CJB Bijeljina kažu da nisu dobili nikakvu prijavu koja se odnosi na incident koji se dogodio 19. septembra u Patkovači.

SDS u saopštenju navodi da je "SNSD u Bijeljini izbore shvatio kao pitanje života i smrti."

U saopštenju SDS-a se navodi da je "crvena družina počela primjenjivati verbalno i fizičko nasilje i što posebno zabrinjava, širenje laži o navodnim napadima na njih te o unutrašnjim sukobima u SDS-u."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana