Kabić: Nastaviti rješavanje problema poplava u Vrbicama

Srna
Kabić: Nastaviti rješavanje problema poplava u Vrbicama

PRIJEDOR - Nosilac liste kandidata SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan Dragoslav Kabić rekao je da su poplave veliki problem u naselju Vrbice i da je potrebno završiti planirane poslove u vezi sa čišćenjem korita rijeke Miloševice.

On je rekao da će kao predsjednik prijedorskog Gradskog odbora SNSD-a insistirati i kod gradonačelnika Prijedora da, ukoliko Javna ustanova “Vode Srpske” ne nastavi radove i ne očisti Miloševicu cijelim tokom, bude raspisan tender i nekom od lokalnih preduzeća dato da završi posao.

“Više desetina puta sam razgovarao sa nadležnima iz žVoda Srpskež. Procedura tendera je u toku. Evropska investiciona banka traži da izabere svoj nadzor. Zvao sam i predsjednika Vlade i posljednji put kad su bile poplave predsjednik Vlade je odobrio nadležnom preduzeću da uđe u čišćenje ovog kanala”, rekao je Kabić novinarima u Vrbicama gdje je večeras održana predizborna tribina SNSD-a.

Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan Dražen Vrhovac rekao je da se i večeras u naselju Vrbice vidi ogromna podrška SNSD-u.

“To je nama određena satisfakcija i jasan znak povjerenja u SNSD i sve što smo radili u protekle dvije godine. Kako smo preuzeli vlast, građani to prepoznaju, naročito u Vrbicama gdje smo se zauzeli za rješavanje njihovog dugogodišnjeg problema, legalizaciju njihovih placeva i što smo napokon i uspjeli”, istakao je Vrhovac.

On je naveo da je Gradski odbor SNSD-a Prijedor na svim javnim tirbinama imao rekordnu posjetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana