Jugović: Imamo kvalitetnu odborničku listu

Srna
Jugović: Imamo kvalitetnu odborničku listu

PALE - Kandidat Partije demokratskog progresa (PDP) za odbornika u Skupštini opštine Pale Ognjen Jugović smatra da ova stranka ima jednu od, kako kaže, najkvalitetnijih lista za odbornike u lokalnoj zajednici, kao i kandidata za načelnika Nenada Vukovića.

 “Lista za odbornike je spoj kvalitetnih, obrazovnih, dokazanih i mladih ljudi koji su spremni da predstavljaju građane ukoliko im daju vlast kako bi zastupali njihove potrebe u budeće četiri godine u lokalnom parlamentu”, izjavio je Jugović na konferenciji za novinare.

On je dodao da je PDP prije početka kamapnje obišao sve mjesne zajednice i u razgovoru sa građanima razmijenili mišljenja o njihovim potrebama i na osnovu toga program koji će da provedu zajedno sa kandidatom za načelnika.

“Na izborima 15. novembra, mi ne biramo nacionalnog vođu nego ljude koji će predstavljati građane Pala i boriti se za poboljšanje njihovog kvaliteta života”, rekao je Jugović, dodavši da će voditi dostojanstvenu predizbornu kampanju.

On se nada da će građani Pala izaći na izbore i podržati njihov program i kandidate.

Konferenciji za novinare kanidata PDP-a za odbornike u Skupštini opštine Pale prisustovali su i Igor Tošić i Vladimir Lučić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana