Jovičić: Teslić ima veliku podršku Socijalističke partije

G.S.
Jovičić: Teslić ima veliku podršku Socijalističke partije

TESLIĆ - Žarko Jovičić, nosilac liste Socijalističke partije u opštini Teslić rekao je na ove lokalne izbore izlaze sa 12 kandidata za lokalnu skupštinu i da se nadaju jednom odborničkom mjestu. On je rekao da imaju veliku podršku partije kao i regionalnog predsjednika SP Srđana Todorovića.

– Podržavamo kandidata SNSD-a za načelnika, Dragana Bogdanića, za kojeg mislimo da ima dobar program za rad u našoj lokalnoj zajednici. Njegov plan budućeg rada donosi značajno popravljanje životnog standarda građana u našoj zajednici – rekao je Jovičić.

Potpredsjednik Socijalističke partije Srđan Todorović ističe da je veoma važno što se naša partija, nakon jednog turbulentnog perioda, tako brzo organizovala u Tesliću.

– Zahvljujući osnivačima SP u Tesliću, ali i nekim mladim i novim snagama, spriječene su manipulacije ranijeg rukovodstva koje je pokušalo da zakoči prijavljivnje na lokalnim izborima. Siguran sam da će građani Teslića znati prepoznati jedinu pravu Socijalističku partiju i dati nam svoju podršku. Sigurni smo da ćemo biti dio lokalne skupštine, kao i da će naš zajednički kandidat pobijediti na izborima – rekao je Todorović.

On je rekao da je uvjeren da će zajednički raditi od 16. novemra u ovoj opštini.

Zajednički kandidat Dragan Bogdanić se zahvalio Socijalističkoj partiji na iskrenoj i bezrezervnoj podršci. On je uvjeren da će u budućnosti zajedno izgraditi grad po mjeri kakav zaslužuju građani Teslića.

– Želim da okupim sve ljude i partije da zajedno radimo i povežemo Teslić sa Republikom i institucijama BiH, da se obezbijede potrebna sredstva za infrastrukturne projekte koje ne može završiti loklana zajednica bez pomoći, poput onih koje se tiču izgradnje saobraćajnica i toplifikacije – rekao je Bogdanić. On je rekao da želi da Socijalistička partija, bez obzira na teškoće, prevaziđe probleme i da zajedno rade za dobro građana ovog grada.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana