Jerinić: SNSD će odnijeti ubjedljivu pobjedu u Doboju

Srna
Jerinić: SNSD će odnijeti ubjedljivu pobjedu u Doboju

DOBOJ - Gradski odbor SNSD-a Doboj obilježio je danas početak izborne kampanje lijepljenjem prvog plakata i predstavljanjem kandidata ove stranke za lokalne izbore u novembru.

Kandidat ove stranke za gradonačelnika Doboja Boris Jerinić rekao je da očekuje ubjedljivu izbornu pobjedu SNSD-a, kako bi uz podršku lokalnih odbornika i zajedno sa Vladom Republike Srpske i srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom nastavio realizaciju započetih projekata.

- Podrška građana potrebna je da kao gradonačelnik nastavim ono što je započeto. Da imamo stabilnu skupštinsku većinu, da nas ne može niko ucjenjivati, već da radimo u interesu građana - izjavio je Jerinić novinarima.

On navodi da su u Doboju tokom protekle dvije godine vidljive pozitivne promjene.

Nosilac liste SNSD-a Sanja Vulić poručila je da je ova stranka uvijek uz svoj narod.

- Ovo okupljanje koje se desilo u Doboju je najbolji primjer šta znači kada se svi udružimo i svi razmišljamo s ciljem prosperiteta i razvoja grada - izjavila je Vulićeva, koja vjeruje u ubjedljivu izbornu pobjedu liste, sa oko 20 odborničkih mandata i 26.000 glasova podrške građana.

Ona ocjenjuje da će Jerinić dobiti podršku oko 30.000 građana kako bi se nastavio razvoj s ciljem modernizacije i razvoja ove lokalne zajednice.

Prema podacima Centralne izborne komisije, na području Doboja je ovjereno 85 političkih subjekata, od kojih su 34 nezavisna kandidata, 47 političkih stranaka i četiri koalicije.

Za gradonačelnika su se kandidovali Boris Jerinić ispred SNSD-a, Srđan Todorović ispred SP-a i Cvijan Filipović ispred SDS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana