Janković: Demos uvjeren u veliku podršku građana Gradiške

Srna
Janković: Demos uvjeren u veliku podršku građana Gradiške

GRADIŠKA - Nosilac kandidatske liste Demokratskog saveza (Demos) za Skupštinu grada Gradiška Vladimir Janković rekao je danas da su kandidati ove stranke predanim radom u kampanji uspjeli da građanima na pravi način predstave politiku i ciljeve ove stranke.

Janković je istako da povratne informacije od građana sa kojima su razgovarili tokom kampanji govore o njihovoj velikoj podršci, te izrazio uvjerenje u dostizanje izbornog cilja Demosa od 3.500 glasova i pet odborničkih mandata u novom sazivu gradske skupštine.

On je na završnoj konferenciji za novinare pred lokalne izbore istakao da će obornici Demosa biti stabilan dio skupštinke većine i da je uvjeren i u pobjedu kandidata SNSD-a za gradonačelnika Gradiške Zorana Adžića, kojeg je ova stranka podržala.

- Želim da zahvalim građanima koji su otvorili vrata kandidatima Demosa, saslušali koji su naši ciljevi i šta želimo da radimo u naredne četiri godine. Naši odbornici u Skupštini grada i direktori javnih ustanova su svojim radom u proteklom mandatu pokazali da su otvoreni prema građanima i rade u njihovim interesu, zbog čega se i veliki broj njih u kampanji opredijelio za podršku ovoj stranci. To nam daje snagu da i dalje predano radimo - naglasio je Janković.

On je pozvao građane Gradiške da u nedjelju, 15. novembra, izađu na izbore i podrže kandidatsku listi Demosa za Skupštinu grada i kandidata za gradonačelnika Zorana Adžića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana