Iza SNSD-a ostaju djela, iza SDS-a i PDP-a opljačkane fabrike

R. Mi.
Iza SNSD-a ostaju djela, iza SDS-a i PDP-a opljačkane fabrike

TREBINjE - Trebinje je srpska Atina, a Trebinjci nevjerovatni ljudi iz najljepšeg grada koji srpski narod ima. Većina projekata u Trebinju, reći ću bez lažne skromnosti, nosi moje ime ili prezime. Iza SNSD-a ostaju djela, a iza SDS-a i PDP-a opljačkane fabrike, rekao je u ponedjeljak uveče na tribini SNSD-a u Trebinju lider SNSD-a i kandidat ove stranke za predsjednika RS Milorad Dodik.

- Uradili smo mnogo, eliminisali smo komunikacionu izolovanost Trebinja otvaranjem puta prema Herceg Novom, koju ćemo još poboljšati probijanjem tunela kroz Čemerno. Tito nije mogao da uradi put preko Čemerna, već se čekalo da to uradi Milorad Dodik. Spasili smo Tvornicu alata i uradili mnoge infrastrukturne projekte - istakao je Dodik pred više od 5.000 ljudi.

On je naglasio da je Hercegovina u njegovom srcu, kao i cijela Srpska i da nema nikakvih podjela na istok i zapad.

- Posebno sam ponosan što mi Trebinje, duhovni i intelektualni centar Hercegovine, vjeruje. Neki drugi mi ovdje ne vjeruju, ali to je njihov problem. U Trebinje je uloženo 47 miliona KM i zato želim da 3. oktobra i poslije toga zajedno uspijemo. Ako nekada budemo išli, a ići ćemo iz BiH, što od nas traži reis Cerić, ponijećemo Republiku Srpsku, a njemu će ostati samo da "svira" - naglasio je Dodik i dodao da je Srpska zajednica srećnih ljudi.

Nosilac liste SNSD-a iz izborne jedinice jedan za Parlament BiH Nikola Špirić rekao je da je
sve činio za Republiku Srpsku, a ništa protiv BiH i da će, a tako će nastaviti i u budućem periodu, sanjajući svoj san o konačnom rješavanju statusa RS. 
- Kada brat Nikola Špirić sanja, onda ja dobijam zahtjev od dvojice članova Predsjedništva za njegovu smjenu. Njemu ne mogu ništa, jer iza njega stoji veliki, moćni SNSD. SNSD jedini održava data obećanja i nikada nije i neće iznevjeriti vaše povjerenje - rekao je kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović.

BiH zemlja moranja

Dodik je na tribini u Ljubinju rekao da je stav SNSD-a jasan "Republika Srpska zauvijek, a BiH dok mora!"
- Ništa nije vječno, a ni moranje.
U budućem periodu mi se moramo suprotstaviti svemu onome što su nam oduzeli od nadležnosti, a prvo ćemo vratiti Sud i Tužilaštvo BiH - rekao je Dodik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana