Iz SP poslali poruku jedinstva: Snažno i zajedno za bolju Derventu

GS
Foto: SP

DERVENTA- Sinoć je u Derventi održana još jedna predizborna tribina na kojoj smo poslali snažnu poruku jedinstva i želje da gradimo još bolju Derventu.

To su saopštili iz Socijalističke partije, naglasivši da je Grad Derventa pozitivan primjer snažnog rasta i razvoja, čemu je značajan doprinos dala Socijalistička partija, i na njenom primjeru treba razvijati svaku lokalnu vlast.

SP je u Derventi predstavio izbornu listu od 34 kandidata, izborni program, kao i zajedničkog kandidata za gradonačelnika Igora Žunića.

– Želimo da se borimo zajedno sa koalicionim partnerom i Žunićem, za koga sam uvjeren da će pobijediti. To je sjajan čovjek koji ima moralne, stručne kvalitete i vrijednosti koje su u ovom vremenu potrebne i narodu. Kamo sreće da imamo ovakav profil ljudi u svim sredinama Republike Srpske – rekao je predsjednik SP Petar Đokić.

Dodao je da će građani Dervente sigurno podržati ovu politiku.

– Riječ je o politici koja je do sada uspjela da od Dervente napravi veoma razvijenu zajednicu. Zajedno ćemo i u narednim godinama raditi za opšte dobro, napredak Dervente i razvoj Republike Srpske – naglasio je Đokić.

Nosilac kandidatske liste za Skupštinu grada Derventa Slaven Gojković rekao je da je cilj da se ponovi rezultat prethodnih lokalnih izbora, četiri odbornička mandata.

– Naša politika se ogleda na ravnomjernom razvoju sela i grada, izgradnji infrastrukture, povećanju novčanih podsticaja za poljoprivredu i pronatalitetnu politiku, veća izdvajanja za kulturu, sport – dodao je Gojković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana