Ivo Kamenjašević - Brinućemo o svakom Hrvatu u državi

Glas Srpske
Ivo Kamenjašević - Brinućemo o svakom Hrvatu u državi

BANjALUKA - Moja stranka HDZ BiH je stožerna stranka Hrvata sa najvećim brojem članova i simpatizera. Stranka koja će se brinuti o svakom Hrvatu u državi, kao i u dijaspori i o svim njihovim problemima i potrebama, rekao je kandidat HDZ-a BiH za predsjednika i potpredsjednika RS Ivo Kamenjašević.

- Ostale, male stranke sa hrvatskim predznakom, imaju toliku snagu da samo osiguraju fotelje svojim čelnicima - rekao je Kamenjašević.

Kazao je da očekuje pobjedu i učešće u rješavanju nagomilanih problema, za koje do sada nije bilo političke volje, kao što je donošenje novog Ustava koji bi stvarno obezbijedio ravnopravnost i konstitutivnost sva tri naroda.

- Kao kandidat HDZ-a BiH očekujem oko 10.000 glasova, a taj broj će se sigurno uvećati na dan izbora, jer svakim danom sve je više birača koji me podržavaju za predsjednika i potpredsjednika RS - istakao je Kamenjašević.

Kazao je da će sigurno ispuniti očekivanja birača.

- U politici ne postoje garancije, a ja obećavam da ću učiniti sve što bude u mojoj moći da ispunim obećano, kao i neobećano. Neispunjeno građani kažnjavaju na izborima - rekao je Kamenjašević.

Odziv

- Očekujem veći odaziv birača nego na prošlim izborima, jer je interes Hrvata za svog predstavnika porastao, svjesni su koliko je bitan novi Ustav za njihovu ravnopravnost sa druga dva naroda u BiH, kao i za bolji i prosperitetniji život svih građana - kazao je Kamenjašević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana