Ivanić i Šaraba sa Bošnjacima protiv interesa RS

S. T.
Ivanić i Šaraba sa Bošnjacima protiv interesa RS

PRIJEDOR - Građani Republike Srpske ne treba da glasaju za neodgovorne ljude koji su spremni za neke lične i sitne interese prodati interese Republike Srpske, rekao je lider Demokratskog narodnog saveza i nosilac liste za Narodnu skupštinu RS iz Izborne jedinice jedan Marko Pavić.

- Primjer za to su Ivanić i Šaraba koji su glasali zajedno sa Bošnjacima protiv interesa RS. Primjer za to je i Silajdžić koji samostalno nastupa u UN i Americi i očigledno krši ustav, a niko mu ništa ne može - rekao je Pavić u ponedjeljak uveče na tribini DNS-a u Omarskoj kod Prijedora.

On je dodao da zato DNS ima svoju poruku, a to je da se ne glasa za promjene ustava dokle god je visoki predstavnik u BiH.

Pavić je rekao da DNS ima realan ekonomski program čija je osnova zapošljavanje.

- Na ovim prostorima ima puno pojedinaca koji žele da se bave privatnim biznisom, a vlast ih treba stimulisati da investiraju i tako otvaraju nova radna mjesta - rekao je Pavić.

On je istakao da DNS zagovara zabranu privatizacije nacionalnog bogatstva, kao što su rude, vode i šume.

Na predizbornom skupu u Omarskoj predstavljeni su i kandidati za Narodnu skupštinu RS i Parlament BiH.

Zvornik

Kandidat DNS-a za Narodnu skupštinu RS iz Izborne jedinice pet Vitomir Tomić naglasio je da će se zalagati za formiranje fondova na nivou opština RS za beskamatno kreditiranje poljoprivrede.

On je u ponedjeljak uveče na tribini u Zvorniku istakao i da veći značaj treba dati učešću omladine u razvoju društva, ekonomije, kao i u političkom djelovanju.

Kandidat DNS-a za poslanika u Narodnoj skupštini RS iz Izborne jedinice pet Miroljub Stefanović rekao je da se mora više povesti računa o ulaganju u zdravstvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana