Gojko Kličković: Borićemo se da riješimo sve goruće probleme

G.S.
Gojko Kličković: Borićemo se da riješimo sve goruće probleme

Kandidat za načelnika Krupe na Uni Gojko Kličković rekao je na večerašnjem predstavljanju kandidata u ovoj opštini da će se u naredne četiri godine boriti jednako za sve građane i da će se obezbijediti veći iznos novčanih davanja za starije od 75 godina.

– Posebnu pažnju posvetićemo penzionerima i najmlađima. Moramo se boriti za svako selo i područnu školu, da ostane i opstane, a roditeljima sa mnjom djecom obezbijediti novčana davanja. Uz podsticaje koji se moraju proširiti, sve naše aktivnosti biće usmjerene u razvoj privrede, poljopirvrede i stočarstva. Zato, pozivam sve glasače da izađu na izbore 15. novembra i da glasaju za socijalnu pravdu, Socijalističku partiju i za mene jer ćemo se boriti da riješimo sve goruće probleme – rekao je Kličković.

Predstavljanje kandidata podržao je i predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić i najuže partijsko rukovodstvo riječima da se na njihovoj listi nalaze odlični kandidati, spremni da za svoju opštinu rade udarnički.

– Socijalistička partija ne priča bajke, iza naših priča stoje naša djela na kojima su zasnovana i naša izborna obećanja. Želimo da Krupa na Uni postane razvijena oppština, da se njena privrda podigne na daleko viši nivo i da za nju svi radimo udarnički – rekao je Đokić.

On je istakao da socijalisti vode programsku kampanju, ne lidersku i da nema mjesta ličnim interesima, odmazdama i prijetnjama.

– To nije naš način. Razumiju nas ljudi koji žive od svog rada, kojima je potrebna sigurnost, ne samo danas nego do kraja života – rekao je Đokić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana