Glavaš: Obezbijedićemo bolji život i veći standard

Srna
Foto: Arhiva

BANjALUKA- Nosilac liste DNS-a za Parlamentarnu skupštinu BiH u Izbornoj jedinici tri Aleksandar Glavaš poručio je da ta stranka nudi ozbiljan program koji će obezbijediti bolji život i veći standard, veće prosječne plate i penzije, zapošljavanje i brigu o svima.

Glavaš je istakao da je DNS otvorio novi "Treći put za Srpsku", koji ima za cilj jačanje Republike Srpske i njenih institucija kroz reforme obrazovanja, poreske politike, zdravstvenog sistema i javne uprave.

"Odbrana nacionalnog interesa i srpsko jednistvo je naš moto i samo na taj način možemo i moramo obezbijediti opstanak Republike Srpske i njen budući razvoj", poručio je Glavaš i dodao da će, ukoliko osvoji mandat, kao poslanik DNS-a u Parlamentrnoj skupštini BiH isključivo će braniti interese srpskog naroda i institucija Republike Srpske, boreći se za unapređenje životnog standarda njenih građana.

Glavaš je naveo da DNS ne zaboravlja nijednu kategoriju stanovništva, penzionere, radnike, poljoprivrednike, studente, đake, višečlane porodice, ratne vojne invalide, borce i sve ostale koji su kičma društva i bez kojih nema Republike Srpske, saopšteno je iz DNS-a.

On je zaključio da DNS neće dozvoliti da Republici Srpskoj otimaju prava i nadležnosti, jer je Republika Srpska međunarodno priznat politički subjekt. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana