Glas jedino oružje koje je ostalo Srbima

V. K. - B. R.
Glas jedino oružje koje je ostalo Srbima

DRVAR, PRNjAVOR - Kandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) za predsjednika RS Milorad Dodik izjavio je u subotu na predizbornoj tribini stranke u Drvaru da Srbi više nemaju oružja da ratuju i da je jedino oružje glas.

- Drvar je naš i imamo pravo da ga čuvamo. Za nas Srbe je bilo rezervisano da budemo krivci i bilo nam je zabranjeno da imamo svoj nacionalni identitet. Moj rad i rad SNSD-a posvećeni su afirmaciji srpskog nacionalnog interesa. Republika Srpska stoji na dobrim političkim temeljima, a uz SNSD i Drvar - rekao je Dodik.

Dodao je da se Srbima povratnicima u FBiH mora vratiti dostojanstvo.

- BiH će postojati zajedno sa RS ili je neće biti, te da Srpska priznaje BiH onoliko koliko BiH priznaje Srpsku - rekao je Dodik.

Kandidat SNSD-a za člana Predsjedništva BiH iz RS Nebojša Radmanović poručio je da samo dejtonska BiH, u kojoj je svako na svome, može obezbijediti građanima bolji život.

Kandidat SNSD-a za Parlament BiH iz izborne jedinice jedan Nikola Špirić rekao je da se Drvar ponovo uzdiže na krilima SNSD-a.

Dodik je na predizbornom mitingu SNSD-a u Prnjavoru okupljenim članovima i simpatizerima poručio da su kandidati ove stranke spremni da se žrtvuju i profesionalno i privatno da bi učvrstili pozicije RS da bi ona bila još moćnija.

- Naša politika je Republika Srpska zauvijek - rekao je Dodik.

Na mitingu SNSD-a u Prnjavoru simpatizerima se obratio kandidat za člana Predsjedništva BiH iz RS Nebojša Radmanović, a predstavljeni su kandidati SNSD-a za sve nivoe vlasti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana