Gašanović: Opština Istočni Stari Grad će dobiti prvi tehnološki park u BiH

Srna
Gašanović: Opština Istočni Stari Grad će dobiti prvi tehnološki park u BiH

ISTOČNI STARI GRAD - Kandidat SDS-a za načelnika Istočnog Starog Grada Bojo Gašanović rekao je danas da će ta opština dobiti prvi tehnološki park u BiH.

On je naveo da ima jasne planove za realizaciju ove ideje i da će u narednim danima oko 200 inženjera IT struke biti smješteno u zgrade na Zlatištu, saopšteno je iz SDS-a.

- To će biti jedan od glavnih prioriteta našeg rada u narednom periodu - rekao je Gašanović i dodao da su prioriteti i institucijalno jačanje Istočnog Starog Grada, vraćanje opštini sve što je nekada imala, poput Šumskog gazdinstva "Bistrica", geodetske i poreske uprave, te pomoć svim kategorijama stanovništva.
Lider SDS-a Mirko Šarović naglasio je da je Istočni Stari Grad, zahvaljujući Gašanoviću, od male mjesne zajednice postao jedna od najperspektivnijih opština u Srpskoj.

On je istakao da će Istočni Stari Grad, nakon realizacije novih projekta, biti jedno od najpoželjnijih mjesta za život i investicije u BiH.
Kandidat SDS-a za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Miroslav Lučić rekao je da su "dosadašnji rezultati garant pobjede SDS-a i Boje Gašanovića u ovoj opštini".
- Uvjeren sam da će ova opština i grad Istočno Sarajevo nastaviti saradnju i projekte na otvaranju novih radnih mjesta i da ćemo zajedno doprinijeti razvoju Istočnog Sarajeva i Republike Srpske - poručio je Lučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana